FI | EN
Huone edullinen

Huone-esittely

Hotellistamme löytyy standard-huonetyyppeinä seuraavat hotellihuoneet: Single, Double sekä Twin -huoneet

Näiden lisäksi uusimmat huonekategoriamme Perhehuone (Familyroom), Double PLUS, Twin PLUS sekä Double Superior -huoneet majoittavat asiakkaamme mukavasti majoitusmieltymysten mukaan. Tiedustelethan näitä huoneita suoraan vastaanotostamme puhelimitse tai sähköpostitse.

Vakiona huonevarusteluun kuuluvat mm.

 • hotellilakanat sekä -pyyhkeet
 • täysin varusteltu keittiö
 • jääkaappi pakastinlokerolla
 • mikroaaltouuni
 • leivänpaahdin
 • kahvinkeitin
 • liesi/uuni
 • hiustenkuivaaja
 • runkopatjalliset pehmeät vuoteet
 • Wi-Fi
 • TV normaalilla kanavavalikoimalla

Lisäpalveluja:

 • lisävuode huoneeseen lisämaksusta (lapset 16€/yö, aikuiset 24€/yö)
 • pyynnöstä järjestettävä ilmainen laidallinen vauvan matkasänky/pinnasänky (alle 2v.)
 • pysäköintipaikka autolle hotellin pihasta (15€/vrk/auto)
 • huonepalvelu A-oikeuksin
 • monipuolinen buffet-aamiainen hotellin ravintolatilassa (kuuluu huonehintaan)
 • pyynnöstä sauna (maksulliset yksityiset tai ilmaiset yleiset saunavuorot)
 • itsepalvelu pesutupa lisämaksusta (pesukone, kuivausrumpu sekä silitysmahdollisuus) vastaanoton aukioloaikojen mukaan
 • täydellinen siivouspalvelu kerran viikossa yli neljän yön varauksille (sisältyy hintaan)

 

Sisäänkirjautuminen hotellin uusille asiakkaille alkaen kello 14.00. Tarkistathan vastaanoton aukioloajat. Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä. Sovithan poikkeavista järjestelyistä henkilökunnan kanssa.

 

Pyydämme ilmoittamaan erityisjärjestelyistä varauksenteon yhteydessä (esim. liikuntarajoitteet, erityisruokavaliot, pyynnöt huonevarausta koskien).

Hotellimme on hissitön ja kaikki huonetyyppimme eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Olemme mielellämme apuna oikean huoneen valinnassa, joten olethan meihin tarvittaessa yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse ennen varauksentekoa.

 

Single-huone

Single-huone on miellyttävä ja tilava kulmahuone rentouttavaan oleskeluun. Voit nauttia kodinomaisesta tunnelmasta kahvinkeiton lomassa televisiota katsellen. Pehmeät ja leveät vuoteet takaavat rentouttavan unen. Kaikissa huoneissa on täysin varusteltu keittiö ja WC-kylpyhuone suihkulla.

Huomioithan, että single-huoneiden kylpyhuone on double-huoneiden kylpyhuoneita hieman kapeampia.

 

Double-huone

Double-huone antaa miellyttävät puitteet yhteiseen oleskeluun. Huoneessa on runkopatjallinen parivuode ja oma WC-kylpyhuone suihkulla. Huoneen täysin varusteltu keittiö antaa mahdollisuuden nauttia vaikkapa kokkaamisesta. Voit siemailla kahvikupposen ruokapöydän ääressä seurustellen ennen Tampereen kaupunkielämään tutustumista.

 

Twin-huone

Tilavassa twin-huoneessa on kaksi erillistä vuodetta. Vuoteet voidaan liittää myös yhteen erillisestä pyynnöstä. Twin-huoneisiin voidaan järjestää myös lisävuode kolmannelle majoittujalle pyynnöstä. Huoneessa voit nauttia Tammelan alueen näköaloista ilta-auringon paistaessa ja ihailla vanhan kaari-ikkunallisen tehdasrakennuksen arkitehtuuria. Myös tässä huonevaihtoehdossa on käytettävissäsi täysin varusteltu keittiö sekä oma WC-kylpyhuone suihkulla.

 

Double PLUS -huone

Hotellin täysin uusittu Double PLUS huone sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa hotellin hiljaisessa päädyssä. Huoneessa on leveä parivuode kahdelle nukuttavaksi, ja miellyttävän vuoteen lisäksi huoneen pimennysverhot takaavat makeat unet. Huoneesta löytyvä keittiönurkkaus varusteluineen mahdollistaa myös pitkäaikaisen majoittumisen. Huoneesta löytyy oma WC-kylpyhuone suihkulla. Huoneesta on hotellimme isoin tv esimerkiksi urheilukisojen seuraamista varten.

Huone ei sovellu liikuntarajoitteisille. Käynti hotellin yläkerroksiin tapahtuu rappusten kautta. 

 

Twin PLUS -huone

Tämä hotellin toinen uusituista PLUS-huoneista sijaitsee niin ikään myös hotellin toisessa kerroksessa hotellin hiljaisessa päädyssä. Huoneesta voi ihastella ilta-aurinkonäkymää hotellin terassialueen puolelle Tammelaa. Huoneesta löytyy kaksi uutta yhden hengen sänkyä sekä täysin varusteltu keittiönurkkaus. Huoneessa on oma yhdistetty WC-kylpyhuone suihkulla. Myös tästä huoneesta löytyy hotellimme isoin tv lempisarjojen seuraamista varten.

Huone ei sovellu liikuntarajoitteisille. Käynti hotellin yläkerroksiin tapahtuu rappusten kautta. 

 

Double Superior -huone

Tilavat Superior-huoneet sijaitsevat kolmannessa kerroksessa, joista on idylliset näkymät suoraan Kullervonkadulle. Huoneissa on normaaleja parivuoteellisia huoneita leveämpi runkopatjallinen parivuode (180 cm) sekä mukava nojatuoli oleskelua varten. Nämä valoisat huoneemme on standard double -huoneita tilavampia ja sijaitsevat hotellin hiljaisessa kulmassa ylimmässä kerroksessa. Huoneissa on oma WC-kylpyhuone suihkulla ja täysin varusteltu keittiö.

Huone ei sovellu liikuntarajoitteisille. Käynti hotellin yläkerroksiin tapahtuu rappusten kautta. 

Kuvat superior-huoneesta tulossa!

 

Perhehuone

Tilava perhehuone tarjoaa maksimissaan 4 henkilölle mahdollisuuden majoittua mukavasti samassa huoneessa. Huoneessa on kaksi runkopatjallista erillistä yhden hengen vuodetta, jotka voidaan pyynnöstä liittää yhteen. Tämän lisäksi huoneessa on levitettävä divaanivuodesohva, jossa nukkuu mukavasti enintään 2 henkilöä. Huone on kodikkaasti sisustettu. Huoneessa on oma WC-kylpyhuone suihkulla ja täysin varusteltu keittiö. Huoneen varusteluihin kuuluu lisäksi uusi taulu-tv. Huone sijaitsee hotellin sisääntulokerroksessa Kullervonkadun reunassa.

 

Sauna

Tasokkaat kokous- ja saunatilat vuokrattavissa pyynnöstä

Tarvitsetko tilaa yrityksesi tai seurasi tilaisuuteen? Vuokraa kokous- tai saunatilat käyttöösi! Aurinkoinen henkilökunta auttaa sinua järjestämään onnistuneen tilaisuuden tarpeidesi mukaan.

Tutustu tiloihin