Huonevaraus

Olemme uudistamassa Online-varausjärjestelmäämme. Järjestelmämme on testausvaiheessa. Lähiaikoina voit varmistaa saatavuuden ja tehdä varauksen suoraan hotellistamme myös Online-varausjärjestelmän kautta. Valitamme, etteivät sivut ole vielä täysin käytettävissäsi, mutta odota vielä hetki ja huomaat miten vaivatonta on tehdä varaus suoraan hotellista Online-yhteyden kautta koska tahansa.

Hinnastomme käyttö tulee olemaan helppoa ja vaivatonta. Täytät lomakkeen kohdat haluamallasi palveluilla ja laskurimme laskee hinnastomme mukaisen majoitushintasi ja voit varmistaa saatavuuden saman tien. Tämä on helppoa ja vaivatonta ilman mitään välikäsiä tai turhia puhelinsoittoja.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää Online-varausjärjestelmästämme tai haluat tehdä varauksen jo tässä vaiheessa voit soittaa vastaanottoomme  puh:
03 31260 200 tai faxata viestisi numeroon: 03 31260 202. Valitamme, ettei laskurimme ole vielä käytössäsi.

1 Huoneistojen lukumäärät
2 Valitse tulopäivämäärä
3 Valitse lähtöpäivämäärä
4 Valitse halutessasi lisäpalvelut ja palveluiden lukumäärät:
Lisävuode 5–17-vuotiaille
> Lisävuode yli 18-vuotiaille
> Pysäköintipaikka autoille
5 Erityistoivomukset
6 Yhteystiedot
> Nimi *
> Puhelin *
> Sähköposti *
> Osoite *
> Postinumero *
> Postitoimipaikka *
> Maa, jos ei Suomi
> Arvioitu saapumisaika
> Muut majoittujat

Tasokkaat kokous- ja saunatilat vuokrattavissa erikseen.

Tarvitsetko tilaa yhdistyksesi tai seurasi tilaisuuteen? Vuokraa tyylikkäät ja toimivat tilat käyttöösi. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa tarvittaessa muutenkin tilaisuutesi järjestämisessä.